Catering Services

Vi er enige om, at catering har stor indflydelse på særlige dage. Det er vores fornøjelse at tjene efter dine behov for enhver form for lejligheder.

Du er velkommen til at kontakte os

Corporate Events

Seminarer og konferencer / Trade Shows / Vurdering Events / Firma Milepæle / Team-Building Events / Product Launch Events / Board Meetings mv.,

Små kontormøder og træning til store arrangementer, evnen til at få god mad levering sparer tid, samtidig med at man kan fokusere på den vigtigere opgave at hånden. Vi er glade for at tjene til dine behov.

Fødselsdagsfest / Bryllupsservice / Private festligheder / Graduationsfester mv.,

Fra fødselsdagen til enhver særlig fest selv bryllup, catering har en enorm indflydelse på den særlige dag. Du vil sørge for at alle spiser og fejrer arrangementet.

Familie Catering

Begivenheder (Events)

 

Festivaler / Samling / Koncert / Udstilling / Happening / Messer mv.,

Lukkede eller offentlige arrangementer har brug for mad. Du kan lide at have helt rigtige menuvalg for dine deltagere / publikum for at opfylde deres favoritter. Vi finder den rigtige valgmenu, der passer til dine behov.

Fødevaremarkeder / Bar Service / Fundraisers / Green eller Eco events / Social events mv.,

Vi er åbne for dine forskellige typer arrangementstjenester efter dine kunders / deltagers krav til service. Bare pas på dit koncept, vi holder dig inline for at give fordel med lækker mad.

Ekstra arrangementstjenester

Galleri

Lad os Arbejde Sammen!

Vi er åbne for din ide / koncept og mere. Lad os arbejde sammen.